Päästeamet: Lihulas põles elumaja pööning, Haapsalus süttis diivan

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

päästeamet21. juulil kell 5.51 teatati tulekahjust Lihulas Tallinna maanteel, kus põles elumaja pööning. Päästjad juhatasid majast välja 4 täiskasvanut ja 2 last, kes viga ei saanud ja kiirabi ei vajanud. Majas põles teise korruse wc ja pööningu vahelagi, mille päästjad kustutasid. Tulekollete leidmiseks avati kolme ruutmeetri ulatuses vahelage. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.

19. juulil kell 22.50 teatati tulekahjust Haapsalus Võnnu tänaval, kus korterelamu ühest korterist tuli suitsu. Helistajate teatel oli korteris sees ka inimene, teised majaelanikud olid ise väljunud. Kohale jõudnud päästjad valmistusid kohe sisenema suitsu täis korterisse, kuid koputamise peale avas korteris olnud inimene ise päästjatele ukse. Suitsu sisse hinganud ja veel vaevu püsti seisnud mehe tõid päästjad välja ja andsid üle kiirabile. Korterisse sisenenud päästjad leidsid eest põleva diivani, mis kustutati ja majast välja visati. Ruumid kontrolliti üle ka termokaameraga. Tulekahju said arvatavalt alguse hooletusest suitsetamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
merike kungla
9 aastat tagasi

kui oleks pääste ameti telefoni tenindamine kiirem oleks vähem pölengut olnud,,,ja oleks lihulas endal pääseamentnike .oleks see kiirem…aga oleme muidu köigeka rahul mida tehti…tänud neile…