Linnavalitsus teatab

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu linnavolikogu 20.06.2014 otsusega nr 66 algatati Haapsalus Kastani ja Männi tänava äärse elamuala detailplaneering.
Detailplaneeringu algatamise ettepaneku tegi linnale Maa-amet.
Planeerimisele tulev u 56 000 m2 suurune reformimata riigimaa külgneb Kastani–Männi–Kuuse tänava, Randsalu oja ja raudteetammi äärse maaga.
Planeeringu eesmärk on kavandada elamumaa, transpordimaa ja haljasalade maa krundid ning määrata kruntidele sihtotstarbekohane ehitusõigus, arhitektuursed hoonestustingimused, kommunikatsioonide asukohad, haljastuse ja heakorra põhimõtted.
Planeeringuga muudetakse osaliselt kehtivat üldplaneeringut: vähendatakse viiekorruseliste korterelamute ehituseks reserveeritud maa-ala ja kavandatakse asemele haljasalade ning üksikelamute maa-ala.
Männi tänava äärne elamugrupp ja haljasala planeeritakse vastavalt üldplaneeringule.
Linnavalitsus on koostanud keskkonnamõju eelhindamise ja kaalunud keskkonnamõju hindamise vajalikkust. Olulise keskkonnamõju puudumise tõttu otsustati mitte algatada Kastani ja Männi tänava äärse elamuala detailplaneeringu strateegilist keskkonnamõju uuringut.

 

Lugupidamisega
Haapsalu Linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments