Haapsalu Linnavalitsuse istungi korraldus nr 463

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu Linnavalitsus võttis 18.06.2014 istungil korraldusega nr 463 vastu Sadama tn 32 krundi detailplaneeringu Haapsalus.
Planeeringu eesmärk on ühiskondlike ehitiste maa sihtotstarbega Rannarootsi muuseumile kuuluva krundi Sadama tn 32 ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine ning krundipiiride muutmine.
Kavandatakse olemasoleva paadikuuri lammutamist ja selle asemele uue hoone ehitamist ning krundipiiride muutmist, nii et krundi koosseisust arvatakse välja planeeritav avaliku kasutusega kõnnitee pääsuks merekaldale ja vahetuseks liidetakse sama suure pindalaga krundiga piirnev maa-ala. Planeeritava krundi suurus on 1239 m2.
Detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
Argepo OÜ poolt koostatud detailplaneering avalikustatakse ajavahemikul 17.–30.07.2014. Planeeringuga saab tutvuda Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ning Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

 

Lugupidamisega
Haapsalu Linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments