Siilats pani Grand Holm Marina miljoniga müüki

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Suur-Holmi sadam 002-2

Grand Holm Marina peahoonel on juba nädalapäevad müügikuulutus, samuti on müügikuulutus 5. juunil sisestatud kinnisvaraportaali kv.ee. 830ruutmeetrise 1990 ehitatud hoone, mis asub 2811 ruutmeetri suurusel krundil, alghind on üks miljon eurot. Foto: Urmas Lauri

Viktor ja Krista Siilatsile kuuluv AS Evore müüb miljoni euroga Grand Holm Marina jahisadamat Haapsalus.

Viktor Siilats ütles Lääne Elule, et tema eesmärk on likvideerida kogu investeering Haapsalus. "Aeg on lõpetada halvaks läinud rahale hea raha järeleloopimine."

"Sadam sai tänavu kümneaastaseks. Selle ajaga oleks tast võinud saada Läänemere parim väikesadam," märkis Siilats. "Paraku, ka siis kui kõik probleemid ühtäkki laheneksid, ei saaks temast kunagi enam sellist sadamat, nagu ta algselt kavandatud sai ja nagu ta võinuks olla. Aga poolpidust ei viitsiks ju pidada."

"Unistada ju ikka võib," kommenteeris miljoni euro suurust hinnalipikut naabruses asuva Veskiviigi sadama üks omanikke Aivar Reivik.

Pikemalt lugege Lääne Elu paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
SOS
9 aastat tagasi

See sadam pidi ju nii halvas seisukorras olema, et praegune omanik seda praeguseks navigatsioonihooajaks avadagi ei julge.

Sass
9 aastat tagasi

Samas, ainuke viisaka välimusega sadam,.

raa
9 aastat tagasi

Äkki saab lahti Siilatsist ja hakkavad mõlemad jahtklubid sõbralikult arenema.

ätile
9 aastat tagasi

Meenub küll see eelmine abilinnapea. Ei surunud ta midagi läbi, oli lihtsalt veidi sinisilmne ja uskus, et Siilats on normaalne mees. Paraku ta ei ole. Oli selle abilinnapeaga kuidas oli, kas me nüüd kirume teda sada aastat jutti või äkki võtame midagi ette, et olukorda lahendada? Iseenesest on ju super, et me sest jobukakust lõpuks lahti saame. Kui muidugi saame, mida mina isiklikult väga ei usu.

ätt.
9 aastat tagasi

Mis see Sukles siia puutub.Asi keerati kihva juba eelmise linnapea ajal.Abilinnapea kes konkreetselt surus läbi piirid mis sulgesid läbipääsu naabersadamasse ei meenuta enam keegi.See Siilatsi muinasjutt kui palju ta on raha sellesse sadamasse matnud peaks ennekõike maksuametit huvitama.

noh
9 aastat tagasi

Venemaal on suured rahad ehk ostab sealt keegi……Aga tegelikult oli see erastamine,mis meie riigis toimus üks suur viga.Jah,käputäis sai rikkaks aga mis edasi ?

Janar
9 aastat tagasi

Nii juhtub kui hakatakse “busnussi köit” ainult oma poole sikutama hakata ja samas kõrvaloleva naabriga suhted kapitaalselt ära rikkuda ja samuti kohalike otsustajatega.

merle
9 aastat tagasi
Reply to  Janar

kas Siilats oleks pidanud Sukleselt andeks paluma et see linna asju juhtida ei oska. Kui Sukles isegi Siilatsi sugust meest siin kui investorit kinni hoida ei suuda mis siis veel suuremate haidega saaks kelle ego on veel suurem. Siilats teeb täiesti õieti sest kaua sa selle lamba karjaga siin võidu jooksed ja vastu tuult lased. Suklese valimislubadus krimmi holmi välja ehitamisest oli seega puhas muinasjut kui isegi seda väikest asja lahendada ei suudeta.

Teet
9 aastat tagasi

miljoni eest ei osta seda jama keegi