Nõva perearst sai interneti tagasi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Deiw Rahumägi

Täna hommikul ootas Nõva perearsti arstipunktis vallavanem Deiw Rahumägi (pildil) koos ITmehega, et taastada internetiühendus, millest vald jättis perearsti ilma 1. mail.

Perearst Tiina Proosväli teatel on internetiühendus taastatud.

Tänases Lääne Elus ilmunud artiklis põhjendab Nõva vallanem Deiw Rahumägi arsti internetita jätmist kokkuhoiuga.

Arstipunkt tegutseb vallale kuuluvas huvikesukse majas. 1. maist koliti huvitegevus sealt välja ja vald loobus 30 eurot kuus maksnud internetipaketist. Kahel päeval nädalas vastu võtva arsti pärast pole põhjust kallist internetti jätta, põhjendab Rahumägi tänases Lääne Elus.

Lääne Elu küsimusele, mis vallavanem ümber mõtles ja internetiühenduse taastas, vastas Rahumägi täna, et tahtis.

„Jah. Me andisime talle internetipulga, mille tasu on seitse eurot kuus,” sõnas Rahumägi.

Rahumägi lisas, et tegi seda sellepärast, et perearstiteenuse kvaliteet ei kannataks.

„Lääne Elu artikliga pole sel vähimatki pistmist. Internetiühensuse oleksime taastanud nagunii,” ütles Deiw Rahumägi

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juku
9 aastat tagasi

Saage lõpuks asjale pihta, Deiwil pole Nõval elamut ja sellepärast süüaksegi sellest majast kõik välja ja pärast ostab Deiw selle sümboolse hinnaga ära ,
Kallas sõidab teist jälle tankiga üle. JOBUD.

taadu
9 aastat tagasi
Reply to  juku

eks ta nii ka läheb

Tuulelipp
9 aastat tagasi

Ajakirjandus teeb imet . Ei tasunud nüüd tasub .

Lillu
9 aastat tagasi

Rahva tahte vastaselt Nõval vallavanema ametit pidav ja MTÜ 4valla kogu poole kohaga tegevjuht ! Lugesin 25.apr. k.a.volikogu protokollist,kus TEIE ütlesite, et interneti ühenduse ära võtmine OLI SUUR JA INIMLIK EKSITUS. Miks siis internetiühendus ikkagi ära võeti ja taastati alles ajalehe artikli peale 22 mail ???? Olete omale valinud ametid, kus te hakkama ei saa. SÕNAD ja TEOD ei saa pidevalt lahkneda. Kas nii oletegi vallavanem, kellega Peeter Kallas saab oma lubadusi täide viia ???? Aeg on minna üle tegutsemisele valla rahva huvides või …..

Mõtlik
9 aastat tagasi

See asjaajamine on kummaline. Nagu tsaaririik – tahan panen kinni, tahan panen käima. Terve valitsus pidi interneti sulgemise kohalt olema ühte meelt, muidu poleks nii käitutud. Valitsuses peaks olema ka valla sotstöötaja, kes peaks selle eluvaldkonna eest hea seisma. Ja veel on mingi komisjon.
Ikka kannatab tavaline inimene, see kõige tavalisem.

Oh fantasöör
9 aastat tagasi
Reply to  Mõtlik

Kas Rahumägi on kunagi kelleltki midagi küsinud?
Harku vallas lendas REF tema tempude tagajärjel võimult, taskud läksid puhta segi.

mjah
9 aastat tagasi

kusjuures,perearst sai ilmselt kõik digirtseptid jms järgmine päev noarootsi arstipunktis ära teha . seal ju nett olemas:) miks ta oleks pidanudki ise niukest hinda inteneti eest maksma? kuigi ta meditsiinist suurt ei jaga,siis rahanumbrid näikse tal selged olevat.

Kah arvab
9 aastat tagasi

Perearstide sissetulekusse on arvatud kõik kulud, mis tal on oma töökohustustega ette nähtud. Miks pean siis neid arste veel poputama? Ta ju kasutab seda pulka 25 tundi ööpäevas ka oma isikliku heaolu heaks.
Vald tegutses õieti! Kahju, et ta nüüd taganes otsusest.

aga?
9 aastat tagasi

kool pannakse varsti nagunii kinni,pole ei elektrikulu ega midagi

Oi aegu...
9 aastat tagasi

D. Rahumägi ja kokkuhoid!?
Siin on miskit ikka väga valesti.
Pigem vaadake, kes sellele hoonele tahab käppa peale panna, see interneti taastamine on masside rahustamiseks tehtud strateegiline trikk.

kurat
9 aastat tagasi

Paar kuud tagasi leiti nagu naksti raha,et kõigil vallamaja ametnikel korraga 40 protsenti palka tõsta(kusjuures nad ise oleks tahtnud suisa 50 protsenti)aga mingi interneti kuumaksuga hakatakse raha kokku hoidma.Huvitav kas järgmisena lülitatakse näiteks koolist elekter välja,et kokku hoida.

Nõvakas
9 aastat tagasi

kas siis selle internetipulgaga saab arst oma toiminguid teha. Ta oma pul
gaga ei saanud ju?