Noored laskjad tõid Haapsallu neli medalit

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vasakult Kaspar Kohtring, Karl Gregor Jakk ja Anni Kallas. Foto: Mati Seppi

Haapsalus toimunud kuni 14 aastaste (C-vanuseklass) Eesti noorte meistrivõistlustel laskmises ei jäänud seekordki medalita koduseinte toel võistelnud Haapsalu noored. Koju jäi neli medalit ja lisaks arvukalt kohti medalikolmiku lähedal.

Läänlastele oli edukaim ala spordipüstoli 30 lasu ringmärgi harjutus. 229 silmaga tuli selles hõbemedalile Karl Gregor Jakk. Esikoha võitnud narvalane jäi kõigest 2 silma kaugusele.

Ka järgmised kohad kuulusid meie spordikooli õpilastele. Kolmanda kohaga üllatas Kaspar Kohtring, kelle lõpptulemus oli 216 silma ja 4.koha sai 202 silmaga Elari Tahvinov.

Tüdrukute arvestuses võitis pronksmedali Anni Kallas 162 silmaga. Siingi järgnesid talle võistkonnakaaslased – 4.kohal Ketlin Lillepuu ja 5. kohal Marlene Schwindt.

Oma teise medali võitis õhupüstoli harjutuses 20 lasku Karl Gregor Jakk. Tulemus 154 silma andis talle kolmanda koha. Nagu eelmiseski harjutuses oli esikoht käeulatuses – 159 silma lasi Narva poiss ja 156 silma teise koha saanud Haljala esindaja.

Püssilaskuritest sai parima koha Eerik Salf, kes tuli harjutuses 30 lasku lamades spordipüssist 275 silmaga 4.kohale.

Mati Seppi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments