Lionsid avavad pingi ja korraldavad istutustalgud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

LC Haapsalu Valge Daam president Irene Väli. Foto: Urmas Lauri

Laupäeval toimuval heategevuspäeval avab Lionsi klubi Haapsalu Valge Daam kodanike torni juures pargipingi ja korraldab lastekodus istutustalgud.

LC Haapsalu Valge Daam presidendi Irene Väli sõnul pakkusid Lions-liikumisele pühendatud pingi idee välja küll Haapsalu klubi liikmed, kuid selle mõttega haakus Lionsi Eesti kuberner Andrus Kõre. "Talle väga meeldis, et lionitel võiks olla oma pink," ütles Väli.

Pingi avamisel küll kuberner osaleda ei saa, kuid kohale tuleb II regiooni esimees Marko Mägi.

Pärastlõunal jätkub aga heategevuspäev istutustalgutega Haapsalu hoolekandekeskuses. Irene Väli sõnul on klubi hankinud lastekodule kaks suurt istutuskasti, kuhu pererahva soovil istutatakse maasikaid, maitsetaimi ja köögivilja.

Irene Väli sõnul tulevad istutuskastid maast kõrgemale, nii et ka ratastoolilapsed saavad neile lähedale sõitja ja näpud mulda panna.

Ühtlasi kogutakse heategevuspäevaga annetusi 6-aastasele puudega poisile Erikule haiguste ennetamiseks ja ravimiseks seadme, mis on abiks röga väljaköhimisel, soetamiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments