Mai alguses peetakse Haapsalu kutsehariduskeskuses arvutimänguturniir

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Võistlushoos arvutimängurid.

2.-4. maini toimub Haapsalu Kutsehariduskeskuses kuuendat korda üle-eestiline suur arvutimänguüritus HKHK Lanparty.

Turniire peetakse tulistamismängus Counter Strike: Global Offensive ja strateegiamängus League of Legends. Mõlemas mängus võisteldakse 5 liikmest koosnevate võistkondadega.

Plaanis on ka Raudmehe võistlus, kus osalejad proovivad kätt erinevates arvuti- ja konsoolimängudes ja võitja selgub üldtulemuse põhjal. Lisaks saavad huvilised omavahel mõõtu võtta arvutite praktilises tundmises.

League of Legends turniiri kommenteerib Boomcasti nime kandvev kommentaatorite meeskond ja Counter Strike'i kommentaatorid selguvad lähiajal. Võistlusmänge on plaanis ka internetis voogedastada.

Turniiriväliselt saavad huvilised omavahel mängida kõiki muid mänge, mis neil kaasavõetud arvutites ja konsoolides on. Oma arvuti puudumisel on võimalik kohapeal arvutit rentida.

Sel aastal peetav HKHK Lanparty on järjekorras juba seitsmes. Korraldaja Leimo Laidma sõnul on varasemate aastate põhjal oodata ligikaudu 200 osavõtjat. Kui esimestel aastatel oli üritus pigem koolisisene, siis nüüd tuleb mängureid kohale juba üle Eesti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Nipitiri
9 aastat tagasi

Seitsmendat korda*
Kandev*
ja korraldustiim* oleks parem sõnastus.