Elektrimüügi ASiga saab elektrilepingut sõlmida Eesti Keskkonnateenuste teeninduspunktis

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Alexela Gruppi kuuluvad Elektrimüügi AS ja AS Eesti Keskkonnateenused alustasid koostööd energia valdkonnas ning pakuvad klientidele võimalust sõlmida elektrileping Eesti Keskkonnateenuste teeninduspunktides ning tulevikus pakutakse klientidele ka elektriteenuse ja jäätmekäitluse eest ühisarvet.

„Meie koostöö Eesti Keskkonnateenustega ning tulevane ühine jäätme- ja elektriarve näitab meie soovi tõsta oma klientide teenindamise taset ning pakkuda parimat teenust turul,“ ütles Elektrimüügi ASi juhatuse liige ja tegevjuht Jaak Urm.

Urmi sõnul ajendas koostööd tegema ka fakt, et praeguseks juba üle aasta avatud elektriturg ei toimi nii nagu peaks. „Selle normaalset toimimist takistab endiselt ühisarve puudumine. Tahame olla meievahelise ühisarvega elektriturul eeskujuks,“ ütles Urm.

Elektrilepinguid saab sõlmida Haapsalus sõlmida Eesti Keskkonnateenuste teeninduspunktis Nurme 2.

Infot teenuste kohta leiab siit.

Elektrimüügi AS-il on täna teenindada 17 000 tarbimiskohta üle Eesti. Elektrimüügi AS on Eesti Korteriühistute Liidu partner.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments