Katrina Lehis kukkus keset matši kokku

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Katrina Lehis. Foto Arvo Tarmula

Juunioride MM-kuld Katrina Lehis ei võtnud laupäeval epeevehklemise Eesti meistrivõistluste individuaalvõistluselt külmetushaiguse tõttu osa, kuid otsustas end proovile panna siiski En Garde’i tiimis võistkonnavõistlusel, kirjutas Õhtuleht.

Ligi 38-kraadise palavikuga võidelnud neiu oli küll esimestes matšides võidukas, kuid vajus üht-äkki ühe matši keskel kokku ning teda tuli turgutada pikalt nuuskpiiritusega. Silmnähtavalt nõrgana ta enam vehklema ei tulnud, vaid siirdus kodusele ravile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
mõistus tule koju
10 aastat tagasi

Ega muud ei jää üle kui loll meelelahutus tuleb nii rängalt maksustada, et rahval kaob igasugune isu telekast saasta vahtida, laulupeol möögida, elukutselise jalgpalluri nägemisulatusse sattuda või ennast sandiks sportida. Lollid tuleb teha vaeseks ja kui see ei aita, toppida kongi, seal on neist ühiskonnale kõige rohkem kasu. Meil on valida, kas seriaalid, Sestser, ESM ja totaalne viletsus või raske pingutus üleüldise vaimse võimekuse saavutamiseks, eelkõige 100% kirjaoskuse taaskehtestamiseks. Poolloomadega helget ühiskonda ei ehita.