Haapsalu linn ja Läänemaa ühisgümnaasium tänasid Katrina Lehist

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Aprill 2014. Katrina Lehise tunnustamine, vasakul treener Helen Nelis-Naukas. Foto: erakgu
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 11

Täna keskpäeval anti Läänemaa ühisgümnaasiumis vehklemise juunioride maailmameistrile Katrina Lehisele ja tema treenerile Helen Nelis-Naukasele Haapsalu linna ametlik tänukiri.

Tänukirja andis üle Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Ühisgümnaasiumi poolt anti maailmameistrile ja tema juhendale üle lilled.

Lehise treener Helen Nelis-Naukas ütles, et edukas juunioride karjääri lõpp ei tähenda seda, et nüüd võib asja vabalt võtta. “Edaspidigi on vaja väga palju tööd teha,” selgitas Nelis-Naukas. Eesti naiskonnas on hetkel kohad kinni ning Nelis-Naukase sõnul tuleb neil nüüd hakata sinna püüdlema.

“Kaugem eesmärk on olümpiavõit,” kinnitas Nelis-Naukas. Veel on liiga vara, et ennustada, kas see juhtub 2016. aasta Rio de Janeiro olümpial või hiljem.

“Iialgi ei tea täpselt , kuid minu sisetunne ütleb, et kui ei juhtu vigastusi, siis lööb Katrina täiskasvanute arvestuses teistest kiiremini läbi,” lausus Nelis-Naukas.

Läänemaa ühisgümnaasiumi direktori Leidi Schmidti sõnul on nende koolil sel õppeaastal palju esimesi asju ja nüüd on ühisgümnaasiumil ka oma esimene maailmameister.

“Sel nädalal koolimajas toimuv “Rekordite nädal” on pühendatud Katrinale,” ütles Schmidt. “Rekordite nädala” jooksul võtavad gümnasistid iga päev mõõtu mitmesugustes võistlustes nagu näiteks aja peale suuga pastaka limonaadipudelisse tõstmine.

Fotod: Arvo Tarmula

Katrina Lehise tunnustamine (1)

Katrina Lehise tunnustamine (3)

Katrina Lehise tunnustamine (5)

Katrina Lehise tunnustamine (6)

Katrina Lehise tunnustamine (7)

Katrina Lehise tunnustamine (8)

Katrina Lehise tunnustamine (9)

Katrina Lehise tunnustamine (10)

Katrina Lehise tunnustamine (11)

Katrina Lehise tunnustamine (12)

Katrina Lehise tunnustamine (13)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments