Lääne Elu paberleht 12. aprillil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

image

* Kodukant Läänemaa uus juhatus ennistas neljapäeval tööle napilt kuu aega tagasi päeva pealt vallandatud tegevjuhi Ene Sarapuu.

* Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul läks Anne Veski kontsert koos sellele eelnenud seminari ja järgnenud vastuvõtuga Peterburis maksma 10 000 eurot, millest enamus tuli linnakassast.

* Kirjanik Aidi Vallik kirjutab, et palgalõhe saab alguse topeltstandardeist, mis sunnivad naise teenindaja ja käsualuse rolli. Austus erisooliste inimeste vastu võiks tänapäeval küll nõutav olla.

* Eile lõppes viie ukrainlase taastusravi Haapsalus. Kodumaale lendavad Maidanil haavata saanud pühapäeval. Eile olid Andrij Hruslay, Oleksii Renkas ja Denis Strashnyi viimast päeva Haapsalus. Täna ollakse juba Tallinnas ja pühapäeval sõidetakse koju. Eestis olid nad natuke vähem kui kuu aega. Nädal oldi Tallinnas, kaks nädalat Haapsalu taastusravihaiglas.

* Jätkub Läänemaa väikekoolide sari: Vormsi koolis muutuvad puudused vooruseks. Lastel aga ei olegi väikeses koolis alati kerge, sest nad saavad tähelepanu ka sellistel päevadel, mil tahaksid võib–olla jääda märkamatuks ja olla iseeneses.

* Kolmapäeva pärastlõunal avati Haapsalu linnagaleriis näitus „Õudsed lood”, kus on igasugu näiteid õuduskunstist. Linnagalerii näitusekorraldaja Agur Kruusing ütles avamisel, et ühegi varasema näituse tarbeks ei ole linnagaleriid nii põhjalikult ümber kujundatud. Näitusel esineb 12 kunstnikku kokku 16 tööga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maakaak
10 aastat tagasi

Käidi Haapsalu spadele kliente värbamas linna raha eest.

haapsalu
10 aastat tagasi

seal pildil on üks kollase t-särgiga prillid ees no mis see sinna ronis lõbureis võõra raha eest see sobi talle

TõeMeeli
10 aastat tagasi

Mida sa irvitama. Kas saadet kaks kanget venemaal oled näinud, siis tea, et teise riigi kommetesse tuleb lugupidamisega suhtuda. Ja kuskohast sina tead, miks jalad nõrgaks jäid. Minul on alati jalad nõrgad kui ohutsoonist välja olen jõudnud. Kohapeal ma ei murdu iialgi-seisan nagu graniidirahn. Arvamus on oletus, millel pole tõepõhja all.

just
10 aastat tagasi
Reply to  TõeMeeli

Arvamus??? Miks sa arvad,et kõigest arvamus,millel tõepõhja pole?

TõeMeeli
10 aastat tagasi

Kõike tahetakse bõstra ja bõstra – võtke vahepeal sõstra. Lõbureis. Mina küll nii ei arva. Kõigepealt tuleb ikka välja käia, küll siis hakkab ükskord ka sisse tulema. Ja kui midagi luhtub, siis oleme jälle millegi võrra rikkamad,

just
10 aastat tagasi
Reply to  TõeMeeli

ojaa,seal on lõbust asi kaugel,mõni tuleb nii kurnatuna tagasi,et pole võimeline jalgugi alla võtma, silmad väsimusest punased irw

näe siis
10 aastat tagasi

Tundub et kallis Jõuluvanagi on ka jälle kohal olnud,et Peterburi vägijoogid järgi proovia ja ehk on veel midagi eelmistest aastatest nägemata jäänud. Või on ta sõber ja ettevõtja? ;)))

jah
10 aastat tagasi

linnasaunale ei jätkunud juurde maksta , aga 10000 lõbureisile lendu lasta pole probleem

Pillimees
10 aastat tagasi

Ah, et pidu läheb edasi! Oli lihtsalt vaheaeg!

.
10 aastat tagasi

Mind huvitab enim Mäesalu ja linnavalitsuse teema, tundub midagi põnevat olema.