Ministeerium toetab renoveerimise õppepäevi Läänemaal

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Meister Kalle Kase (keskel) õpetas mullu Haapsalus Pärandiralli raames kahe päeva jooksul vanu aknaid korrastama. Foto: Arvo Tarmula
Meister Kalle Kase (keskel) õpetas mullu Pärandiralli raames kahe päeva jooksul vanu aknaid korrastama. Foto: Arvo Tarmula

Kultuuriministeerium otsustas 5000 euroga toetada MTÜ Läänemaa Restaureerimise Infokeskust traditsioonilisi ehitusvõtteid tutvustavate praktiliste õppepäevade läbiviimiseks Läänemaal.

Programmi kaudu „Kultuuripärandi hoidmine ja arendamine“ edendatakse muinsuskaitselist mõtteviisi ning arengutegevuste ja koostööprojektide kaudu väärtustatakse kultuurimälestisi ja materiaalset kultuuripärandit. Toetust saavad laiemalt muinsuskaitse valdkonda arendavad või tutvustavad mittetulunduslikud projektid.

Kokku sai toetust üheksa projekti, kogusummas 26 115 eurot. Komisjonile laekus tähtajaks 20 taotlust kogusummas 84 431 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments