Tänasest saab Teeme ära talguid registreerida

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tänasest saab 3. mail toimuva Teeme ära talguid hakata kirja panema, talgutel osalemiseks saab end kirja panema hakata aprilli keskpaigast.

Täna hommikul oli mõne tunniga registreeritud juba 35 talgukohta, nende hulgas ka üks Läänemaalt – Topu sadama ja puhkemaja ranna koristustalgud.

Talgute registreerimiseks tuleb Teeme ära kodulehel www.teemeara.ee täita lühike vorm. Pärast registreerimist saab talgujuht akstiooni korraldajatelt talgupaketi, kuhu on koondatud mitmesuguseid abivahendeid ühe eduka ja mõnusa talgupäeva pidamiseks.

Teeme Ära talgupäev toimub tänavu seitsmendat korda. Üle-eestilist talgupäeva peetakse traditsiooniliselt mai esimesel laupäeval, tänavu 3. mail 2014.

Talgupäeva eesmärk on edendada ettevõtlikkust ja aktiivset eluhoiakut, parandades seeläbi meie ühist elukeskkonda ning tugevdades kogukondi tervikuna.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oklahoma
10 aastat tagasi

Say, you got a nice article post.Really thank you! Cool.

medicare advantage plans
10 aastat tagasi

Im obliged for the blog post.Much thanks again. Great.

make money online
10 aastat tagasi

Great, thanks for sharing this article post.Much thanks again. Much obliged.