Lihulas selgusid parimad kooliteatrinäitlejad

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Reedel, 7. märtsil toimus Lihula kultuurimajas 13. Läänemaa kooliteatrite festival. Osales 11 truppi.

Gümnaasiumi vanuserühmas sai peaauhinna Läänemaa ühisgümnaasiumi etendus „Väljamaale“, mille esitas kooli lavakunsti kursus. Juhendajad Mairi Grossfeldt, Annika Viibus ja Karel Rahu.

Algklasside rühmas sai peaauhinna Haapsalu muusikakooli teatriklassi 1. kursuse etendus „Reisid Gulliveriga. Juhendaja Marina Sillaste.

Paremateks näitlejateks nimetas žürii Birgitta Vare Haapsalu noorte huvikeskuse loovus- ja draamaringist „Mäng“, Mattias Mulla muusikakooli teatriklassi 2. kursuselt, Haapsalu põhikooli algklasside näitleja Linda Naudi ning Merili Kisanti ja Kristo Allikase Läänemaa ühisgümnaasiumi draamaringist „Või Midagi Sellist“.

Parimad kõrvalosatäitjad olid Marjana Bubnovskaja Viigi koolist, Kätlin Ermel Kõmsi koolist ning Annabel Alemaa Haapsalu muusikakooli teatriklassi 1. kursuselt.

Žürii esimees oli harrastusteatrite liidu tegevjuht Kristiina Oomer, liikmed kirjandus- ja teatriasjatundja Krista Kumberg ning vabakutseline lavastaja Aivo Paljasmaa.

Parimad lavastused lähevad Läänemaad esindama Eesti kooliteatrite festivalile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
girls leather sandals
10 aastat tagasi

Really enjoyed this blog article.Really thank you! Will read on…

Dallas
10 aastat tagasi

Thank you ever so for you blog post.Much thanks again. Fantastic.

5 dollars
10 aastat tagasi

I really like and appreciate your article.Really looking forward to read more. Will read on…