Läänemaa ühisgümnaasiumis tuleb uue klaveri avakontsert

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Eile Läänemaa ühisgümnaasiumi uuel kontsertklaveril musitseerinud Jüri Ilves hindas pilli kõla helgeks ja selgeks. Foto: Helen Viispert
Pianist Jüri Ilves hindab pilli kõla helgeks ja selgeks. Foto: Helen Viispert
Pianist Jüri Ilves hindab pilli kõla helgeks ja selgeks. Foto: Helen Viispert

Läänemaa ühisgümnaasiumi aulas toimub 6. märtsil kell 18.00 kooli uue Estonia kontsertklaveri avakontsert.

Klaveri ostuks vajaliku 23 880 eurot eraldas koolile eelmise aasta detsembris haridusministeerium. Nüüd on jõutud niikaugele, et Haapsalu muusikakooli õpilased ja õpetajad on valmis pilli publikule tutvustama.

Pianist Jüri Ilves ütles jaanuaris Lääne Elule, et ühisgümnaasiumi pillil on „täielikum, suurem, helgem ja selgem kõla” kui kultuurikeskuses asuval Estonia kontsertklaveril.

Kontserdil on soovijatel võimalik teha annetusi klaverile uue tolmuvaba katte ostmiseks. Hetkel on sellel müüja poolt kaasa antud ajutine kate, kuid ühisgümnaasiumi direktori Leidi Schmidti sõnul on pikemas perspektiivis sinna paremat vaja.

Schmidt hellitas lootust, et kontserte hakkab toimuma ka edaspidi. “See oleks võimalik koostöös linnavalitsusega. Hea meelega korraldaks veel kontserte, kui nad abiks on,” ütles Schmidt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
giay nam cong so
10 aastat tagasi

Major thanks for the blog.Really thank you! Great.

DMV VA written test
10 aastat tagasi

Thanks so much for the article post. Will read on…

network racks
10 aastat tagasi

Major thankies for the blog. Awesome.

5 dollars
10 aastat tagasi

I really like and appreciate your article. Cool.