Omavalitsusliit peab praegusel kujul pakutud haldusreformi sisutühjaks

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Läänemaa omavalitsuste liit ei toeta Siim Kiisleri pakutud haldusreformi. Foto: Arvo Tarmula
Läänemaa omavalitsuste liit ei toeta Siim Kiisleri pakutud haldusreformi. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa omavalitsusliidu eestseisus ei toeta regionaalministri pakutud haldusreformi, sest see ei lahenda omavalitsuste sisulisi kitsaskohti.

„Tulubaasi seisukohalt pole tööd tehtud,” kritiseeris linnavaolikogu esimees Jaanus Karilaid reformikava. „Meie probleeme selline reform ei lahenda.”

„Reformil ei ole sisu taga, see on pelk haldusterritoriaalne reform,” sekundeeris Karilaiule Kullamaa vallavanem Jüri Ott.

Regionaalminister Siim–Valmar Kiisler ootab omavalitsusliitudelt 24. veebruariks arvamusi kavandatava haldusreformi kohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Mis........
10 aastat tagasi

sel Otil plõksida, Kullamaa on juba inimestest tühi ja veel tühjemaks igapäevaga läheb, ega suurt vahet enam ei ole kas tegemist on haldusreformiga või haldusterritoriaalse reformiga. Maksumaksjaid ei ole. Nüüd kaob ka apteek, kool on hääbumas, miks punnitada, kui kõik saavad aru, et asi on p……sse keeratud tänase võimu pikaajalise valitsemise tulemusena. Kala hakkab mädanema peast ja see annab Kullamaa puhul taas kinnitust. Kui tänane võim naudib vaid enda isiklikku heaolu ega siis sealt midagi muud tahta olegi.