Lihula võitis algklasside saalijalgpalli turniiri

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa koolide algklasside jalgpalliturniir Lihulas. Foto: erakogu
Läänemaa koolide algklasside jalgpalliturniir Lihulas. Foto: erakogu

Lihula gümnaasium võitis Läänemaa koolide algklasside saalijalgpalli võistlused, kokku osales 70 last.

Seitse Läänemaa kooli pani välja üheksa võistkonda. Turniir kujunes väga huvitavaks ja kaasakiskuvaks, sest jalgpallilapsed olid tublid ja lõid palju väravaid. Õpetajate-treenerite ergutused ja õpetused mängu ajal tagasid head emotsioonid. Pisikesed pallivõlurid näitasid väljakul suurt tahtmist, aga silma paistis ka jalgpallilaste korralikud mänguoskused.

Kahes alagrupis mängitud turniiril pääsesid esinelikusse Lihula gümnaasium, Haapsalu põhikool, Noarootsi kool ja Risti põhikool.

Lihula gümnaasium (treener Jaanus Getreu) alistas esikohamängus Haapsalu põhikooli (treener Mart Pulst) 1:0 ja Noarootsi kool (õpetaja Silver Schönberg) oli kolmanda koha mängus tugevam Risti põhikoolist (õpetaja Ulrika Tülp) samuti 1:0.

Järgnesid Lihula gümnaasiumi II (treener Jaanus Getreu), Virtsu kool (õpetaja Jaanus Getreu), Palivere põhikool (õpetaja Väino Musnkind) ning Taebla I ja II võistkond (treener Triin Tarv).

Võitjate võistkonnas mängisid Andero Polberg, Robin Mõtt, Sander Sõber, Herman Reinmaa, Kerol Smõotskov ja Henry Põld.

Kõikidele mängijatele olid diplomid välja pannud Eesti koolispordiliit ja jalgpalliliit. Turniiri läbiviijad Lihula gümnaasium ja Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi lisasid omalt poolt medalid ja maiustused.

Lihulas gümnaasiumi spordihoones oli 70 last.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader
9 aastat tagasi

Really appreciate you sharing this blog post. Much obliged.

online business
10 aastat tagasi

Appreciate you sharing, great article post.Thanks Again. Really Great.