Haapsalu juurtega Merle Veesalu-Rand esitleb siin oma raamatut

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Merle Veesalu-Rand 17. detsembril 2013 esitlemas Solarise keskuse Apollo raamatukaupluses oma raamatut "Kingitused". Foto: Ave Maria Mõistlik / Vikipeedia
Merle Veesalu-Rand 17. detsembril 2013 esitlemas Solarise keskuse Apollo raamatukaupluses oma raamatut "Kingitused". Foto: Ave Maria Mõistlik / Vikipeedia
Merle Veesalu-Rand 17. detsembril 2013 esitlemas Solarise keskuse Apollo raamatukaupluses oma raamatut “Kingitused”. Foto: Ave Maria Mõistlik / Vikipeedia

Laupäeval saab Läänemaa keskraamatukogus tutvuda Haapsalu juurtega kirjaniku Merle Veesalu-Rannaga, kes esitleb siin oma viimast raamatut “Kingitused”.

Autori mullu ilmunud kolmas raamat „Kingitused“ toob lugejani 30 lugu armastuse erinevaist väljendusvormidest meie elus. 30 lugu sümboliseerivad autori sõnul kalendrikuu 30 päeva ja kujutavad inimolemuse erinevaid tahke argipäevas, mida on võimalik kujundada pidupäevaks.

Juugendstiilis kujundusega kinkeraamatust leiab ka Haapsaluga seotud fotosid. “Mul on väga hea meel oma raamatut Haapsalus esitleda, sest mu emapoolne suguvõsa on siit pärit,” edastas autor.

Merle Veesalu-Rannalt on varem ilmunud lasteraamat „Pisinikerdajad“ (2007) ja lühijuttude kogumik „Pudelikorjaja käsiraamat“ (2011).

Merle Veesalu-Rand esitleb oma raamatut ja annab autogramme Haapsalu raamatukogu lugemissaalis laupäeval kell 14.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments