Kaks auhinnalist kohta noore teenindaja konkursilt

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu kutsehariduskeskuse õpilased Krislin Kozik ja Tiina Kallaste tulid täna Tallinnas peetud noore teenindaja konkursil vastavalt teiseks ja kolmandaks, teatas kooli õpetaja Aile Nõupuu Facbookis.

Tallinna Toidumessil peetud võistlusel oli ühtlasi Krislin Kozik parim salvrättide voltija ja Kärt Jaaniste parim juustuserveerija.

Noor Teenindaja võistluse eelvoorus pidid osalejad näitama oma oskusi ja teadmisi erialases teooriatestis, veini täpsusvalamises, salvrätikute voltimises ja a la carte vormis lauateeninduses. Eelvoorus osales kokku kümme noort ametikoolidest üle Eesti, finaali pääses neist seitse.

Finaalis, kuhu Haapsalu kutsehariduskeskusest pääsesid Krislin Kozik, Tiina Kallaste ja Kärt Jaaniste, tuli katta pidulik laud ja teenindada. Lisaülesanne oli töövahendite tundmise test.

Finaalipäeva pidulikul lauateenindusel pidid kõik võistlejad näitama oma teadmisi ja oskusi lauakatmises, veinide tundmises ja serveerimises, flambeerimises ning juustude serveerimises.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments