Valimised Haapsalus: Reformierakond ja Keskerakond allkirjastasid koalitsioonilepingu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Vaid pooltund pärast Haapsalu valimistulemuste selgumist jõudsid Reformierakonna valimispeole ka Keskerakonna kohalikud juhid Jaanus Karilaid ja Peeter Vikman. Pärast mõneminutilist nõupidamist istusid reformierakondlane Lauri Luik ja Karilaid ühe laua taha maha ja asusid kirja panema koalitsioonilepingut.

Jaanus Karilaiu sõnul helistasid IRLi liikmed samaaegselt nii talle kui ka Urmas Suklesele, kuid viimase nelja aasta edukas koostöös veendunud Keskerakond ja Reformierakond otsustasid siiski kohe, et sõlmivad liidu omavahel.

Koalitsioonileping

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
38 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Isamaasõja veteran
10 aastat tagasi

Halleluuja. Sain nägijaks…..

küsimus
10 aastat tagasi

mnjah, kõik mehed…

ongi nii et
10 aastat tagasi

Haapsalu linna arendajad ja nende poolehoidjad on r55kinud siin kommentaariumis. Vinguviiulite lugu ikka sama. V6imulolijad on pahad, saamatud ja yleydse vaat need kes vinguvad oleks paremad?!
Ja ongi nii, nad on head virisejad aga tegijad on teised- rahvas valis.
J6udu, jaksu ja edu tegijatele sest karavan l5heb edasi, kuigi see ei meeldi k6igile

miksike
10 aastat tagasi

Parim võimalik koalisatsioon,KE on tegija,Ref.on parem kindlasti kui IRL,kus pole korralikku potentsiaali,raske on neist aru saada,sest Krossi juhtum on hämmastav.Muidu on ju IRL igati ok.

kuule miksike
10 aastat tagasi
Reply to  miksike

Mis puutub siia Kross? Kross oli Tallinna linnapeakandidaat. Me ei valinud ka ju riigikogu, vaid Haapsalu linnavolikogu.

miksikesele
10 aastat tagasi
Reply to  miksike

Seltskonnad kelle nime all esineti on lihtsalt firmamärk, sest neis on liikmeid vast käputäis igaühes ja näiteks KE nimekirjas kandideerisid ka SDE liikmed. Pole siin midagi imelikku kui seltskond sobib, kellega koostööd võiks teha.

kas
10 aastat tagasi

luik tuleb nüüd riigikogust ära, kuna osutus valituks 🙂 Täis klounaad siin riigis ikka 🙂

jussi
10 aastat tagasi

Sukles oleks pdanud selgelt deklareerima, et pärast valimisi jätkame koos keskiga. Arvan, et IRL oleks nii mõnegi hääle rohkem saanud.

Inimene
10 aastat tagasi

ära virise ja tee parem ise midagi asjalikku

inimesele
10 aastat tagasi
Reply to  Inimene

Loomulikult teen midagi asjalikku nii, et see sind ka ei häiri. Linnakodanikku häirisi auk kõnniteel A.Laipmanni monumendi taga Väikese Viigi ääres, Vikman lasi ühe augu kruusaga täita, aga kuna jutt oli ühest august, jäi teine auk alles.Vaat selline on aselinnapea suhtumine. Täpselt samasugune oli olukord kõnniteega St.Peterburgi hotelli ees, kus talvise külmakerkega tõusid kõnniteeplaadid üles. See häiris seal kõndijaid senini kuni linnavalitsuse kõrge ametnik seal komistas ja kukkus, vist murdis ka käeluu ning siis korrastati see koht kiiresti juulikuu lõpus. Vaat nii.

jukk
10 aastat tagasi

Neli aastat vaikust on ees ,viimase nelja aasta tegevusetes ei meenu kahjuks peale :”suurepärase ” koolireformi , kahe uue ülekäiguraja ja Jalaka tn liiklus peegli midagi . Nelja aasta pärast on meil kaks peeglit …

:)
10 aastat tagasi

Väga rahul tulemustega igatahes :)! Seda nn “naiste võimu” on siin juba nähtud küll…

,,,
10 aastat tagasi
Reply to  :)

Sina oled rahul, aga mina mitte. See punt saab jälle ühe rahuliku äraolemise neljaks aastaks ja muud ei midagi. Kõige kavalam oli muidugi KE, kes peaaegu midagi ei lubanud, vaid aina leelotas, et neil on samad lubadused, mis teistel erakondadel ja need , mis nad ka välja käisid on kas keskvõimu otsustada või siis täidetavad elu loomuliku rada pidi.

eks ta ole
10 aastat tagasi

Kui Rahuvarm jätkab,siis on lihtsalt kahju nendest spetsialistidest,kes kõik tema töö jälle ära tegema peavad. Kesk ei ole selle aselinnapea kohaga end tõestanud ja peaks tooli tegelikult reformile loovutama.