Muhu väina regati 2. etapil võidutses Tuuli

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Piret Salmistu
Foto: Piret Salmistu

Eile peetud Muhu väina regati 2. etapil oli läänlastest edukaim Olev Oolupi juhitud Tuuli, kes saavutas oma klassis etapivõidu.

Eile purjetasid Muhu väina regatist osavõtjad Heltermaalt Kuivastusse. Päike ja 5–7 m/s puhunud tuul soosisid meresõitu, kuigi tuuleolud distantsil vaheldusid, teatas Eesti jahtklubide liiidu peasekretär Ott Kallas.

Läänlastest tegi edukaima võistluse folkboot’ide klassis võistelnud Tuuli Olev Oolupiga roolis, kes tuli oma grupis esimeseks, edestades teiseks jäänud Saaremaa merispordi seltsi jahti Ahti (Ott Kolk) 4 minuti ja 52 sekundiga.

Tuuli on folkboot’ide klassi liider ka kahe sõidu kokkuvõttes.

ORC neljandas grupis oli Haapsalu jahtklubi Edasi Koit Pautsiga roolis sel etapil kolmas, jäädes alla Saaremaa merispordi seltsi jahile Kadri (Andres Haavel) ja Peterburi jahile Prizrak (Dmitri Mostovoi).

Ka kahe etapi kokkuvõttes on Edasi kolmandal kohal.

Täna startisid Muhu väina regatist osavõtjad kolmandale etapile Kuivastust Pärnusse.

Muhu väina regatt on Eesti vanim järjepidevalt toimunud avamerepurjetamise võistlus ja kuulub EJL avamerepurjetamise karikasarja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments