Hiiumaa loomade varjupaik Kuulikodu ootab annetusi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

MTÜ Kuulikodu kutsub kõiki tegutsema hea eesmärgi nimel ja toetama kas või ühe euroga koerte ja kasside varjupaika Hiiumaal.

Kuulikodu on aastal 2005 asutatud mittetulundusühing. Hiiumaal Emmaste vallas Harju külas asuv Kuulikodu on kodu loomadele ja inimestele, mille eesmärgiks on loomasõbraliku elulaadi propageerimine.

Kuulikodu peamiseks tegevuseks on kohalik loomakaitse; seal asub loomade varjupaik ja töötab loomakaitse info- ja nõustamistelefon. Abi vajavatele loomadele sõidetakse järele ükskõik kus Hiiumaal.

Kuulikodu tegutseb eraisikutest annetajate ja vabatahtlike toel, ka kohalikud omavalitsused ostavad aeg-ajalt teenuseid ja toetavad. Erinevate juhtumite toetamiseks korraldatakse ühekordseid kampaaniad.

Toetus kulub loomade söögile, ravile, transpordile, steriliseerimisele, vaktsineerimisele, aga ka telefonikõnedele, tarvikutele, elektrile jne jne. Kõige kulukamaks on viimastel aastatel osutunud Kuulikodu hoonete üldine ülapidamine; kuna loomakaitse tegevus võtab rohkem kui ühe inimese tööaja, siis on järjest raskem leida vahendeid hoonete korrashoiuks.

Lähemalt saab Kuulikodust lugeda siit ja Facebookist.

Viies ajalehes ja veebilehes – Läänlases, Lääne Elus, Hiiuelus, Hiiumaas ja Hiiu Lehes – on praegu üleskutsed, et ärgitada inimesi tegutsema hea eesmärgi nimel ja annetama kas või üht eurot. Kui pole eurot, võib toetada ka vähemaga.

Kõigi annetajate vahel loositakse välja kahe inimese puhkepakett Fra Mare spaas Haapsalus (majutus mugavas talassohotelli kahekohalises toas, üks öö – saabumine kl 15 ja lahkumine kl 12, üks rikkalik hommikusöök kahele restorani buffet’s, hommikuujumine Thalasso Day SPA mereveebasseinis kl 6–9, piiramatu Thalasso Day SPA basseini- ja saunapargi külastus kl 13-22).

Toeta loomi:

MTÜ Kuulikodu

• SEB 10220110693012

• Swedbank 221057445617

Välismaalt annetades: EEUHEE2X (BIC/SWIFT); IBAN EE551010220110693012 SEB

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments