Kõmsi lasteaed kogus Facebookis enim hääli ja võitis tasuta värvid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Väike Kõmsi lasteaed võitis endale tasuta värvid, kogudes konkursil kümne Eesti lasteaia seas enim toetajaid.

Värvifirma Caparol kaubamärgi Alpina konkursi “Lihtne värvida – lihtne aidata” viis enim hääli kogunud lastaeda saavad firmalt tasuta nõu ja vajalikud värvid. 32 lapsega Kõmsi lasteaed kogus Facebookis toetajailt kõige rohkem hääli, 1547.

1985. aastal ehitatud Kõmsi lasteaia-algkooli majas vajavad värvimist pragulised seinad, samuti laed, põrandad, uksed ja radiaatorid.

Mai lõpuni toimunud hääletamisel kogusid Facebookis enim hääli:

1. Kõmsi lasteaed Hanila vallas (1547)
2. Tartu lasteaed Midrimaa (1472 häält)
3. Kolga lasteaed (1460 häält)
4. Paikuse lasteaed Mesimumm (1406 häält)
5. Kuressaare Tuulte Roosi lasteaed (1392 häält)

Tänavu osales värviuuenduse konkursil 28 lasteaeda, kellest lõppvooru valiti 10.

Konkursi “Lihtne värvida – lihtne aidata” eesmärgiks on suunata tähelepanu Eesti lasteaedade olukorrale ning näidata, et koostegemisega on võimalik muuta lasteaiad Alpina värvide abil värvilisemaks, värskemaks ja huvitavamaks.

Konkursi korraldajate jaoks on kõige olulisem näha, et värvimistööde elluviimiseks teeb lasteaiaga koostööd ka laiem kogukond: lapsevanemad, kohalik kodanikuaktiiv, omavalitsus või ettevõtjad.

Alpina on kolme aastaga jaganud Eesti lasteaedadele 13 000 liitrit tasuta värve, millega on uuendatud 38 lasteaeda. Lisaks tasuta värvidele pakub Alpina võitnud lasteaedadele professionaalset nõu, kuidas värvimistöid kõige efektiivsemalt teostada.

Konkursi esimesel, 2010. aastal pääses Läänemaalt finaali ja sai Caparolilt tasuta värvi Martna lasteaed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments