Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 89 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 44 varavastast kuritegu, neist 37 vargust (6 eluruumidest, 10 sõidukitest).

Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest.

Tabati 17 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 4 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 321 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, tuvastati 3 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
Ajavahemikul 17.–21. mai tungiti Pärnus Savi tänaval ettevõtte territooriumile ja varastati metallist esemeid. Kahju on 3500 eurot.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 5.–19. mai tungiti Vändra vallas Massu külas majja. Kahju on 115 eurot.

Järvamaa

Vargus
10. mail kella 16.30 ja 20.05 vahel varastati Paides Väike-Aia tänaval korterist mobiiltelefon. Kahju on 280 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
17. mail kella 22 paiku löödi Kohila Vallas Pahkla külas talus 50-aastast meest.

Vargused
Ajavahemikul 19.–21. mai tungiti Märjamaa vallas Sõmeru külas tallu ja varastati murutraktor, laste ATV ning tungraud. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 27. aprill kuni 14. mai varastati Raikküla vallas Valli külas puitu. Kahju on 84 eurot.

Omavoliline sissetung
21. mail kella 1 ja 2 vahel tungiti Raplas Tallinna maanteel kauplusesse


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
21. mail kella 19.30 paiku tungiti Muhu tänava bussipeatuses tüli käigus kallale 32-aastasele mehele ja 34-aastasele naisele.

Vargus
21. mail varastati Kaupmehe tänaval seisnud matkabussist tööriistakohver koos tööriistadega, golfikott golfikeppidega, reisikohver erinevate riietega ja muid esemeid. Kahju kokku vähemalt 2060 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
21. mail kella 20 ajal teatati politseile, et Keilas Pae tänava korteris tungiti kallale 35-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 37-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 21. maid varastati Anija valla talu lukustamata garaažist murutraktor, rull kaablit ja umbes 50 meetrit elektrijuhet. Kahju kokku 555 eurot.

Politseile teatati, et 17. või 18. mail varastati Keilas Piiri tänava maja trepikojast Jalgratas Merida. Kahju kokku 300 eurot.

21. mail avastati, et Saue vallas Laagri alevikus Kuuse tänava maja lukustamata keldrist jalgratas. Esialgne kahjusumma 500 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Omastamine
18. mail omastas seni tuvastamata isik Tartus Ujula tänava kaupluses teise isiku mobiiltelefoni Samsung. Kahju on 142 eurot.

Vargus
17. mail murti Tartu vallas Möllatsi külas sisse ettevõtte territooriumil seisnud lintekskavaatorisse ja varastati sellest diislikütust. Territooriumilt varastati kaks akut, kassettraadio, padrunivõtmete komplekt ja nuga. Kahju on 1423 eurot.

Valgamaa

Vargus
21. mail murti Valgas Pärna puiesteel sisse sõiduautosse Ford Mondeo. Varastati autoraadio, auto numbrimärk ning kriimustati süütelukku. Kahju on selgitamisel.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 16.–21. mai varastati Rakveres Pikk tänaval hoonest maastikujalgratas. Kahju on 250 eurot.

21. mai öösel varastati Rakveres Pikk tänaval remondijärgus majast tööriistakast. Kahju on 100 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine
19. mail kella 21 ajal röövisid kolm noormeest Kohtla-Järvel Järveküla tänaval 30-aastaselt mehelt kaks mobiiltelefoni ning dokumente. Kahju on 970 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
20. mail peksti Narvas Vahtra tänaval maja korteris 55-aastast naist.

19. mail 18 ajal peksti Narvas Vahtra tänaval 35-aastast meest.

Vargused
Ajavahemikul 19.–21. mai varastati Jõhvi vallas Kose külas Nurme tänaval eramust kaks sülearvuti, Viasati tüüner koos juhtmetega ning akutrell laadijaga. Kahju on 1100 eurot.

21. mai öösel varastati Narvas Raudtee tänaval garaažis seisvast sõiduautost rattad, automagnetoola ning videoregistraator. Kahju on 649 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments