Vatla korvpalliturniiri võitsid taas Lihula veteranid

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Lõuna-Läänemaa harrastuskorvpallurid said kokku igakevadisel korvpalliturniiril Vatlas. Tänavu võidutses Lihula veteranide võistkond: Paavo Veermäe, Harry Kadakas, Argo Mõtt, Tõnis Pelapson, Mairo Kanter, Raiko Vänt, Andres Vaan.

Lihula võitis kõik kohtumised.

Teiseks tuli Vatla I meeskond ja kolmandaks Massu. Järgnesid Vatla II ja Virtsu. Turniiri parimaks mängijaks tunnistati Ingmar Jürgens Massu võistkonnast.

Juba neljandat kevadet Vatla spordiseltsi korraldatud korvpalliturniir on leidnud kindla koha selle piirkonna korvpallurite võistluskalendris.

“Sellel aastal soovisime korraldada viie meeskonnaga, ühtlase tasemega turniiri. Jäime üritusega rahule, sest võistkonnad olid võrdsed ja keegi ei langenud ansamblist välja,” ütles Vatla Spordiseltsi eestvedaja Priit Tein.

Märkimist väärib, et Vatla turniiridel on varasematel aastatel osalenud ka endised Eesti korvpallikoondise mängijad.

Turniir oli hästi korraldatud. Pealtvaatajaid palju, mänge vilistas kogenud vilemees Avo Rünk ja hoolitsetud oli isegi sportlaste kõhumurede eest.

Väikeses maakohas, 180 elanikuga Vatlas on spordiga alati sinapeal oldud. Ise korraldatakse, ise osaletakse paljudel spordiüritustel. Vatlal on isegi oma jalgpallimeeskond, kes osaleb Eesti jalgpalli Rahvaliigas. Rääkimata noortest lauatennisemängijatest, kes on Eestis omavanuste absoluutselt parimad.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments