Haapsalu tervisekonverentsi saab jälgida internetis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Praegu Haapsalu kultuurikeskuses peetava rahvusvahelist tervisekonverentsi “TERE tervis” ettekandeid saab vaadata-kuulata internetis.

Ülekande võimaldavad Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži rakendusinformaatika tudengid ja õppejõud.

Konverentsi saab vaadata siin.

Mart Juure modereeritaval tervisekonverentsil räägitakse vaktsineerimise usaldusväärsusest ja mainest, alkoholi tarvitamisest ja sellega seotud suremusest ning paljudest muudest terve olemisega seotud teemadest. Lisaks Eesti spetsialistidele (Ülla-Karin Nurm, Heli Laarmann, Kersti Pärna) astuvad üles Mark McCarthy (Londoni ülikooli kolledž) ja Terhi Saaranen (Ida-Soome ülikool).

TERE kompetentsikeskuse direktor Talis Vare tutvustab keskuse tegevusi, konverentsi lõpus tunnustatakse Läänemaa tublimaid tervisedendajaid.

Turvalisuse kohta jagavad konverentsil osalejaile teavet politsei-, pääste- ja maanteeameti ning Haapsalu kolledži spetsialistid; kohal on ka Europe Directi Läänemaa teabekeskus.

Konverentsiga tähistatakse rahvusvahelist tervisepäeva.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments