Haapsalus tuleb kolmandat korda rahvusvaheline tervisekonverents

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne maakonna turvalisuse teemakoja teatel toimub 9. aprillil Haapsalu kultuurikeskuses rahvusvaheline tervisekonverents “TERE tervis”.

Mart Juure modereeritaval konverentsil räägitakse vaktsineerimise usaldusväärsusest ja mainest, alkoholi tarvitamisest ja sellega seotud suremusest ning paljudest muudest terve olemisega seotud teemadest. Lisaks Eesti spetsialistidele (Ülla-Karin Nurm, Heli Laarmann, Kersti Pärna) astuvad üles Mark McCarthy (Londoni ülikooli kolledž) ja Terhi Saaranen (Ida-Soome ülikool).

TERE kompetentsikeskuse direktor Talis Vare tutvustab keskuse tegevusi, konverentsi lõpus tunnustatakse Läänemaa tublimaid tervisedendajaid.

Turvalisuse kohta jagavad konverentsil osalejaile teavet politsei-, pääste- ja maanteeameti ning Haapsalu kolledži spetsialistid; kohal on ka Europe Directi Läänemaa teabekeskus.

Täpsemat info konverentsi kohta saab siit. Registreerumine konverentsile on lõppenud.

Konverentsiga tähistatakse rahvusvahelist tervisepäeva.

Haapsalus eelmisel aastal peetud rahvusvahelise tervisekonverentsi “Terve mees” põhiteemaks olid meeste tervisega ja eriti vigastustega seotud probleemid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments