Ridala volikogu avaldas Peetrisele umbusaldust

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Olev Peetrist umbusaldas kaheksa volikogu liiget. Foto: Arvo Tarmula
Olev Peetrist umbusaldas kaheksa volikogu liiget. Foto: Arvo Tarmula

Ridala volikogu umbusaldas neljapäeval volikogu esimeest Olev Peetrist häältega kaheksa poolt, kuus vastu. Üks liige puudus istungilt.

Umbusaldamine tuli päevakorda pärast seda, kui Olev Peetris teatas veebruaris oma lahkumisest IRLi fraktsioonist.

Peetrise sõnul ajendas teda lahkumisavaldust kirjutama fraktsioonikaaslaste käitumine valdade ühinemise küsimuses. IRLi fraktsioon ühel istungil toetas ühinemist ja järgmisel istungil astus liitumiskõnelustest välja.

Volikogu uue juhi valimist neljapäeval päevakorras ei olnud. Varem on volikogu aseesimees Valli Ender Lääne Elule öelnud, et fraktsioon võib esitada volikogu esimehe kohale volikogu liikme Toomas Vallimäe.

Ridala volikogu järgmine istung on mai keskel. Seni juhib volikogu aseesimees Ender.

Ridala volikogus on IRLil kaheksa kohta, Reformierakonnal viis ja Keskerakonnal kaks kohta. Eilne hääletamine näitas, et opositsioon mõranes, sest Keskerakonna fraktsiooni liige Pjotr Palmits läks võimuliidu poole üle.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Troppide tropp
11 aastat tagasi

Kui mängiks topelt mängu siis miks ei avaldanud vallavanemale umbusaldust, kui reform omalajal üritas? Põhjust oleks olnud rohkem, kui küll.

Kodanik
11 aastat tagasi

Lõpuks õnnestus siis vallavanema kaardiväel Peetrisele ära teha. Palju õnne! Erililne …. ja lihtsameelne. Oli lojaalne sellisele seltskonnale. Ammu oleks olnud aeg IRL-i silmakirajateenritele ja isikliku kasu himustatele koht kätte näidata. Teistele kommijatele,Peetris on mees kelle sõna maksab ja kes kedagi maha ei müü. Mees kellele väib kindel olla,kes tunnistab oma vigu, kui eksib. Inimene kellel on oma põhimõtted ja arusaamad,millest naljalt ei tagane. Paraku osutuvad need ajapikku ka tõeks. Ainus viga ja voorus on see et ta on siga otsekohene. Vahel teeb see haiget.

Oleg
11 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Nõus. Lubas-tegi!

Tropp
11 aastat tagasi
Reply to  Oleg

Valetas kõik need aastad ja mängib topelt mängu.
Lõpuks saadi lahti seal volikogus veel paar sellist kellest tuleks lahti saada,siis äkki hakkate mõtlema ka inimeste peale kes teid sinna valis.

Bart
11 aastat tagasi

Tallinnas oleks selline vend(Olev) ilma hääletuseta kinga saanud.Ha ha vaese valla liivakasti mängud.Teile oleks korraliku juhti vaja ja siis oleks kõik hästi.

toetaja
11 aastat tagasi

Lõpuks ometi sai Olevil IRL vanameestest-muttidest siiber!

peetrise vastane
11 aastat tagasi

Lõpuks ometi nägid ka volikogu liikmed Peetrise õiget palet

tiiu
11 aastat tagasi

Peetris on tubli mees,meie valla ehitusnõunikuna töötades pole temast saanud ametnikku vaid ta on suutnud endiselt inimeseks jääda.ju jäi kellegile ette…

ridala irl
11 aastat tagasi

on oma erakonna poolt lubatud ja kiisleri teostavale haldusefomile vastutöötaja, tagurlaste soov on ikka, et oma soe koht säiliks ja maailm ei muutuks

Peetisel pole midagi häbeneda
11 aastat tagasi

See võrdlus on nüüd küll mööda. 8 poolt ja 6 vastu häält pole nüüd kuidagi “Saksamaa kiirtee”, kus “kõik” sõidavad vastassuunas. Vastassuunas sõitsid 8 ja Peetrise taga oli 6 inimest. Kui kogu aeg peaks kartma, et sulle näidatakse koht kätte ja tuleb käituda nii, nagu üks seltskond on pähe võtnud ja eriarvamusi ei lubata, siis pole see mingi normaalne asjaajamine. Peetris tegi õigesti, kui hoidis oma tõekspidamistest kinni. Ülbitsemisest on asi kaugel.

Peetris
11 aastat tagasi

kätub nagu selles vanas anekdoodis,kus venelane sattus Saksamaal kiirteele vastassuunas ja näitas kõigile rusikat,et miks need lollid vilgutavad,kas sõita ei oska.Peetrisest on jäänud sama mulje,et ainult temal on õigus,seekord siis otsustasid kolleegid koha kätte näidata.Mees võiks sellest õppust võtta ja ülbitsemise lõpetada