Vabariigi aastapäeva kontsertaktust saab nüüd järelvaadata

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ülo Kalm oli üks neljast, kes sai esmakordselt välja antava Läänemaa teenetemärgi. Foto: Arvo Tarmula

22. veebruaril toimunud Eesti Vabariigi 95. aastapäeva kontsertaktuse ülekannet Haapsalu kultuurikeskusest jälgis otseülekande ajal interneti vahendusel 220–280 vaatajat, teatas maavalitsuse kultuurinõunik Kristi Erkmann. Aktus on järelvaadatav Haapsalu Kolledži TV arhiivist.

Vaatajaid oli ka välisriikidest – Saksamaalt, Soomest, Bulgaariast, Itaaliast, USAst. Kontsertaktus on järelvaadatav siin.

Sel aastal tähistasid vabariigi aastapäeva Lääne maavalitsus, Läänemaa omavalitsuste liit ja Haapsalu linn koos. Kontsertaktuse lavastas Jarmo Karing, esinesid Mari Pokinen, T-stuudio, noored lauljad ja muusikud. Külalisi oli ligi 500.

Kontsertaktusel anti üle esimesed Läänemaa teenetemärgid Endel Vooremaale, Ülo Kalmule, Zemfira Tammikule ja Lehte Ilvesele. Maavanem tänas Natalja Jampolskajat ja Tatjana Panfilovat ning andis üle tunnustuse Läänemaa Elukeskkonna Tuleviku-uuringute Sihtasutuse stipendiumikonkursi võitjale Erkki Kasele.

Läänemaa omavalitsuste liit andis tänukirjad ja meene Anneli Haabule, Ülle Lassile ja Tiina Lobjale.

Anti üle Haapsalu aukodaniku märk Andres Lipstokile ja Haapsalu vapimärk Aita Möldrile ning Arnold Juhansile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments