Lihula postkontor kolis Konsumisse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Esmaspäeval avab Lihula postkontor uksed uues asukohas ja pikeneb ka postkontori lahtiolekuaeg.

Postkontori uus ruum asub senisest postkontorist üle tee, Konsumis. „Kolime kohta, kus inimesed rohkem liiguvad. Ma loodan, et neil on nüüd mugavam,” ütles Haapsalu piirkondliku postkontori juhataja Liivi Ollino.

Lisaks uuele asukohale on Lihula postkontoris ka kaks uut töötajat, mis lubab ka kontorit pikemalt lahti hoida. Kui varem oli postkontor avatud tööpäeviti kl 9-16, siis nüüd on teenindatakse inimesi tööpäeviti kl 9-17 ja laupäeval kl 9-13.

„Kui maal kannab postkontor sageli kaupluse rolli, siis Lihula on ikkagi piirkonnakeskus, kus esindatud kõik tüüpilised postiteenused ja inimesed kasutavad neid ka,” ütles Ollino.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
blabla
11 aastat tagasi

Need töötajad on uued :-)Noored

piiga
11 aastat tagasi
Reply to  blabla

ja ma arvan et need noored on vähe värskema peaga ja palju tublimad töötajad kui need vanad KEDA EI KOONDATUD!! Nad ise läksid ära.. nii et ärge ajage siin mingit pläma. Austage uusi töötajaid ja olge normaalsed!
Tänan tähelepanu eest!

aga
11 aastat tagasi

mis endises majas toimuma hakkab?

aga
11 aastat tagasi

kas need kaks uut (Konsumi ruumides) töötajat on vanad head, endised töötajad, kes koondati?????