Waldorfi pedagoogika tõi Asukülla 35 huvilist

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Asuküla endisesse koolimajja kogunes läinud laupäeval 35 inimest, keda huvitas lapse areng ja Waldorfi pedagoogika.

Lapsevanemaile pidas loengu lapse arengust Aruküla Vaba Waldorfi kooli õpetaja Karmen Püü. Ta on Aruküla Waldorfi lasteaia looja ja praegu 6.–7. klassi õpetaja.

„Tema enda viis last on kõik õppinud Waldorfi koolis,” tutvustas Asuküla vaba hariduse seltsi üks asutajaid Kaidi Sits Asukülla kutsustud külalist. „Vanim laps omandab tal magistrikraadi ja noorim õpib kolmandas klassis.”

Esialgu pidi loengu pidama Aruküla Vaba Waldorfi kooli klassiõpetaja Riina Harma, aga et ta haigestus ootamatult, asendas teda kolleeg.

Asuküla vaba hariduse selts kutsus Asuküla koolimajja lapsi koos oma vanematega. Huvilised olid peamiselt Haapsalust ja Ridala vallast. Vaba hariduse selts tahab korraldada Waldorfi pedagoogikat tutvustavaid ürituse ka edaspidi ja tegevust pakutakse tervele perele.

Oktoobri alguses asutatud Asuküla vaba hariduse selts tegutseb selle nimel, et avada tuleval aastal Läänemaal Waldorfi kooli 1. klass.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments