Firmade karikasarja võitjad on HNRK, Kaja Ladva ja Marko Ulla

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kadri Kaljuvere (keskel) tegi häid tulemusi paljudel aladel ning sai individuaalselt kolm alavõitu. Foto: Peeter Särg
Kadri Kaljuvere (keskel) tegi häid tulemusi paljudel aladel ning sai individuaalselt kolm alavõitu. Foto: Peeter Särg

Aastaks 2012 on firmaliiga peetud. Osaleti 15 alal, viimastena peeti kolmapäeval korvpalli sopsuvõistlus ja noolevise.

2012. aasta firmaliiga võitis HNRK 190 punktiga. Teiseks tuli Airon-Kergejõustikuklubi, kaotades 11 ala kokkuvõttes vaid 5 punktiga. Kolmanda koha saavutas Haapsalu Linna Spordibaasid 183 punktiga. Neljandaks jäi Flamingo/Brutus, kaotades „pronksi“ vaid 2 punktiga (181 p).

Individuaalvõistluses oli meeste arvestuses hooaja vältel võimas liider Marko Ulla (Airon-Kergejõustikuklubi, 229 punkti). Teise koha saavutas Üller Mikk (Rademar, 219 p) ja koha Egert Kingissepp (Flamingo/Brutus, 202 p). Marko Ulla sai alavõidu kergejõustikus. Kõikide alade kokkuvõttes oli nimekirjas 115 nime.

Parimad meesveteranid olid üldkokkuvõttes üsna eesotsas – Tiit Palk (Uuemõisa Autokeskus) 11. kohal ja Juhan Lukk (Haapsalu Linna Spordibaasid) 12. kohal. Juhan Lukk sai alavõidu laskmises.

Naiste esikolmikusse mahtusid Kaja Ladva (Airon-Kergejõustikuklubi), Mari Alvela (HNRK) ja Kadri Kaljuvere (Airon-Kergejõustikuklubi). Kadri Kaljuvere kogus kolm alavõitu – kergejõustik, petank ja sulgpall.

Naisveteranide parim Pille Raudsepp tuli üldkokkuvõttes neljandaks, sh sai alavõidu korvpalli sopsuvõistluses.

Kokku osales firmade karikasarjas 16 tublit meeskoda. Täiesti õigustatult võib öelda, et firmaliiga on täitnud oma eesmärgi – tuua erinevate spordialade kaudu aina rohkem inimesi tegelema liikumisharrastusega. Tore oli vaadata, et igal võistlusel toetati üksteist, vahet polnud, olid sa „oma“ või „võõras“.

Firmaliiga auhinnad antakse üle 26. oktoobril kell 19 Haapsalu kutsehariduskeskuses.

Ülle Lass

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments