Muhu väina eelviimasel etapil jätkasid läänlased edukalt

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eile sõideti 55. Muhu väina regati kuues etapp Haapsalust Tallinna. Purjetajad said merel kogeda nii soodsat pärituult, tuuletust ehk „plekki“, tuuleauke, vihma, äikest, kuid ka päikest.

Grupis ORC4 loovutas seni enamik sõite võitnud Haapsalu jahtklubi jaht Edasi Koit Pautsiga roolis, etapivõidu klubikaaslase Henry Viireti juhitavale jahile Luisa. Edasi lõpetas sõidu kolmandana.

Üldarvestuses hoiab Luisa ORC4 grupis neljandat kohta, liider on endiselt Edasi.

Ka folkbootide grupis loovutas seni kõik sõidud võitnud Olev Oolupi juhtud Tuuli sel etapil esikoha, Tuuli lõpetas etapi teisena. Üldarvestuses aga Tuuli esikoht säilis.

Grupis LYS2 oli Tarmo Polli juhitud Haapsalu jahtklubi jaht Black Bird kolmas. Üldarvestuses on Black Bird oma grupis teine.

Täna on regati viimane võistluspäev, kl 10 startisid võistlejad Tallinna ringile.

Kahe viimase etapi võitjate autasustamine on kl 15.30 Peetri sadamas. Regati pidulik lõpetamine on kl 17 Tallinna merepäevade pealaval Tallinna Vanasadamas.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments