Levadia alistas Hundi väravast Flora

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tallinna klubide FC Levadia ja FC Flora omavahelise mängu Eesti jalgpalli meistriliigas võitis Levadia tänu haapsallase Rimo Hundi 70. minuti väravale.

Esimesel poolajal oli pall rohkem FC Flora valduses, kuid parim võimalus langes Levadia ründajale Hundile. 26. minutil sai ta löögile paari meetri kauguselt väravast, aga põrutas palli vastu Flora väravavahi Mihkel Aksalu väljasirutatud põlve.

40. minuti kiirrünnakul tuli Hundile hea tsenderdus paremalt äärelt, kuid peal jäi pallist mõni sentimeeter puudu.

Teisel poolajal ei olnud häid väravavõimalusi kummalgi võistkonnal, kuni 70. minuti Levadia nurgalöögini, mille jätkuna põrkas pall kaks korda latti, enne kui Haapsalu jalgpallur selle väravasse sutsas.

“Õnn oli täna meie poolel,” ütles Rimo Hunt pärast mängu TV6 reporterile.

“Selle saaga alustasin peaga, siis latti, õnneks oli veel paar põrget, lõpuks langes jala peale ja siis eksimisvõimalust enam polnud,” kirjeldas ta mängu ainsat väravat.

“Flora oli lõpuni motiveeritud,” ütles Hunt mängu lõpu kohta, mil floralastel oli Levadia värava all ridamisi võimalusi. “Ise olin väsinud, põlv andis tunda, aga pidasime vastu.”

Levadial on nüüd 37 punkti ja esikoht, Floral 34 punkti ja kolmas koht. Levadia võib liidrikohalt tõrjuda Nõmme Kalju, kelle mäng peetakse täna õhtul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments