Kuursaalis sõlmitakse mardilaada koostöölepe

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maavalitsuse teatel allkirjastatakse reedel, 8. juunil kell 21 Haapsalu kuursaalis koostöölepe, millega kinnitatakse 2012. aasta Helsingi mardilaada teemaregiooniks Haapsalu ja Läänemaa.

Helsingi Kaapelitehdase kultuurikeskuses toimuv mardilaat on suurim iga-aastane Eestit tutvustav üritus Soomes. Sel aastal pööratakse mardilaadal tähelepanu Haapsalu ja Läänemaa ettevõtjatele, turismikorraldajatele ja esinejatele.

Haapsalu ja Läänemaa korraldavad mardilaadal kaks seminari – äri- ja turismiseminari – ning kontserdid laadal ja Helsingi Temppelikirkkos. Lisaks tutvustatakse Haapsalu ja Läänemaaga seotud kunsti- ja käsitööd, inimesi ning külastamisvõimalusi.

Selle aasta mardilaat toimub 23.–25. novembril. Laata korraldavad Tuglase Selts ja EAS Turismiarenduskeskus koostöös Haapsalu ja Läänemaaga.

Koostööleppele kirjutavad alla Tuglase Selts, Lääne maavalitsus, Haapsalu linnavalitsus, Läänemaa omavalitsuste liit, SA Läänemaa Arenduskeskus ja MTÜ Läänemaa Turism.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments