Kaks kutsehariduskeskuse õpilast sõidavad EuroSkillsile

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

4.–5. juunil toimus Tallinna teeninduskoolis ettevalmistumine oktoobris Belgias Spa linnas toimuvateks EuroSkills 2012 kutsemeistrivõistlusteks, kus osales ka kaks Haapsalu kutsehariduskeskuse vilistlast.

Rahvusvaheliseks jõuprooviks treenis ka meie koolis kokaeriala omandanud ja praegu Tallinna restoranis Tchaikovsky töötav Krestina Õun.
Samas selgitati välja ka teenindaja, kes sõidab võistlustele Eestit esindama. Pingelises kahepäevases võistluses tugeva konkurendiga jäi võitjaks HKHK majutusteeninduse eriala vilistlane Merlyn Kallaste, keda ootab nüüd ees vastutusrikas ülesanne Euroopa kutsemeistrivõistlustel.

Kokk Krestina Õun esindab Eestit rahvusvahelisel võistlusel juba teist korda. Möödunud aastal esines Krestina edukalt Londonis WorldSkillsi võistlustel, jagades 12.–14. kohta ning saavutades 516 meisterlikkuse punkti. 2010. aastal võitis Krestina Tallinna toidumessil noorkokkade võistluse.

Merlyn oli edukas eelmisel sügisel Tallinna toidumessil, kus ta saavutas peavõidu ja parima noorteenindaja tiitli.

Aile Nõupuu,
HKHK arendusdirektor

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Milind
11 aastat tagasi

Midagi juhtus eemeisls kommentaaris mu esite4htedega. Kirjutan siis uuesti ja korrektselt:See Tallinna TV lugu oli ikka pe4ris hea. Tublid.