Kaitseliidu Risti malevkonna laskevõistluste tulemused

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaitseliidu Risti malevkonnas oli 26. mail laskepäev ja 27. mail laskevõistlus.
Võistlusest võtsid osa ka maleva toetajaliikmed Poola Kaitseliidust.

Laupäeval, 26. mail oli eesmärk täita laskur- ja kütiklassi norme ja sooritada laskeoskuste test. Kasutades USP püstoleid, tulistasid osalejad kümme lasku 25 meetri pealt. Parima tulemuse lasi välja Raimond Lunev, saades 90 silma. Järgmises etapis – AK-4-ga – tuli lasta 100 meetri kaugusel lamades 10 lasku. Harri Hints sai kõrgeima tulemuse, saavutades 93 silma.

Pühapäeval, 27. mail toimus võidupüha 93. aastapäevale pühendatud laskevõistlus. Võisteldi kolmel alal: AK-4 practicali, USP practicali laskmises ja lamades 300 meetri pealt AK-4-st kümne lasu tegemises.

Esimesel alal võitis Taavi Vaher (koefitsient 1,247: –saavutatud punktid jagati soorituseks kulunud ajaga), talle järgnesid Raido Egipti (koef. 1,246) ja Vahur Toomas (koef. 0,866).

Järgmisel alal jagasid osalejate seast esikolmiku kohad vastavalt järjestusele Kalev
Hiie (koef. 5,283), Taavi Vaher (koef. 5,157) ja Harri Hints (koef. 3,906).

AK-4 laskmine distantsile 300 m oli kõige tasavägisem: tihedas konkurentsis sai Vahur Pedak esimese koha 62 silmaga, Kalev Hiie teise koha 61 silmaga ja Raimond Lunev kolmanda koha 60 silmaga.

Võistkondlikult tuli esimeseks Risti teine võistkond koosseisus Tarmo Egipti, Raido Egipti ja Margo Schmidt. Teiseks tuli EROK koosseisus Raimond Lunev, Tõnu Teder ja Vahur Toomas ja kolmandaks Risti esimene võistkond koosseisus Taavi Vaher, Mikk Ventsel ja Reigo Hinno.

Parimaid autasustatakse 23. juunil maakaitsepäeval Kullamaal.

Harri Puskar,
Risti malevkonna teavituspealik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments