Kullamaa kooli heategevuskontsert kogus üle 700 euro

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Jolanda Lipu ja Meelis Välis

20. aprillil andsid Kullamaa keskkooli õpilased ja täiskasvanud koolis heategevuskontserdi „Tantsud ja laulud tähtedega”.

Huvijuht Riina Roosti sõnul oli tung kontserdipiletitele väga suur. “Mitmetele pidime kahjuks ära ütlema, rohkem lihtsalt ei mahtunud,” nentis ta.

Viimseni täis saalile esines seitse paari lauljaid ja kuus paari tantsijaid, igas paaris üks õpilane ja üks täiskasvanu.

Esinejaid hindasid Lihula muusikaõpetaja Ave-Piia Rohtla, Vigala meeskvinteti juht Olavi Meeles ning päris staarisaadetest tuntud Märt Agu, Ott-Sander Palm ja Getter Jaani.

Lauljaid ja tantsijaid hindas ka publik, kes sai enim meeldinud paarile kassasse raha panna. Pealtvaatajate lemmikuks osutusid lauljatest Jolanda Lipu ja kooli direktor Meelis Välis, tantsijatest Riina Roost ja Indrek Mändla.

Žürii oli lauljate hindamisel publikuga sama meelt; tantsijatest olid nende meelest parimad Riho Pohla ja Kadi Õunas.

Kontserdiga koguti raha 7.–9. klasside rahvatantsurühmale riiete jaoks linase kanga ostmiseks. Riina Roost ütles, et raha kogunes hästi – üle 700 euro.

“Saame kanga osta küll,” ütles Roost. “Ja mis jääb üle, kulub õmblemise peale.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments