Humana avab poe Rannarootsi keskuses

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

12. detsembril avab Humana Estonia Haapsalus Rannarootsi keskuses oma kauplusteketi 20. poe.

Tegemist on Eesti viienda Humana2 poega, kus kaup vahetub iga kahe nädala tagant ning hinnad ei kerki kunagi üle nelja euro. Poega luuakse Haapsallu viis uut töökohta.

Ühendus Humana Estonia infojuht Mari-Helene Kaber ütles, et müüdavad riided, jalatsid ja mänguasjad ning aksessuaarid on imporditud Skandinaavia riikidest, Belgiast, Saksamaalt ja USAst. 

"Võtame kohapeal asju vastu ka meie inimestelt," ütles Kaber. "Oleme seda teinud alates meie esimeste poodide loomisest peale," kinnitas ta.

Kaberi sõnul nad kaupluse avamisel pidulikult linti ei lõika. "Kuigi Haapsalu puhul võiks, sest tegu on meie 20. poega," arvas ta. Siiski jagatakse külastajatele avamispäeval õhupalle.

Selle aasta jooksul on Humana kauplusteketti lisandunud viis uut poodi: Humana2 poed Narvas, Kuressaares, Võrus ja Haapsalus ning Humana tavapood, kus kaup vahetub kord kuus, Tallinnas Järve Keskuses.

Humana on sotsiaalne ettevõte, mille eesmärk on rõivamüügist saadud tuluga toetada arenguprojekte arenguriikides. Loe lähemalt siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments