Maavalitsus otsib Vormsi liinile vedajat

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Lääne maavalitsus otsib riigihanke kaudu vedajat Sviby–Rohuküla–Sviby parvlaevaliinile ja teeb ettepaneku osaleda ka praegusel vedajal Kihnu Veeteed. Riigihanke eesmärk on reisijate, sõidukite ja kauba avalik liinivedu Vormsi saare ja Eesti mandri vahel.
    
Lepingu üks tingimus on, et vedaja kohustub ilma täiendava tasuta tegema lisareise kõigil neil juhtudel, mil Sviby või Rohuküla sadamas seisab reisi ootejärjekorras autosid üle 35 liinimeetri või kui reisi on vaja häirekeskusele tehtud hädaabikõne tõttu.

Vedajat otsitakse Vormsi liinile kaheks aastaks, 1. jaanuarist 2012 kuni 31. detsembrini 2013. Siis peaks liinile tulema riigi tellimusel just Vormsi liini tarvis ehitatud laev. Selle opereerija leidmiseks peaks siis tulema uus riigihange.
   
Pakkumused tuleb esitada 28. oktoobri hommikuks.
    
Kihnu Veeteede leping Lääne maavalitsusega lõpeb sel aastal. Kihnu Veeteede parvlaev on Vormsi vahet sõitnud 2004. aasta sügisest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments